Terug naar HuisartsenHulp website

Vacature: Doktersassistente in Utrecht (Wijk 06 Binnenstad)

Plaatsnaam
Utrecht (Wijk 06 Binnenstad)
Gewenste startdatum
24 juni 2024
Aantal uur per week
18 uur

Wie zoeken we?

De opdrachtgever is op zoek naar een enthousiaste, klantgerichte en betrokken zorgprofessional met een positieve instelling. Je doet je werk met passie en plezier. Verder breng je het volgende mee: een afgeronde opleiding tot doktersassistent goede sociale en communicatieve vaardigheden flexibiliteit en je bent oplossingsgericht, proactief en je neemt initiatieven naast het werken in een team ben je ook in staat zelfstandig werkzaamheden te verrichten verantwoordelijkheidsgevoel je bent bereid om een tijdens een avondspreekuur te werken een flinke dosis humor voor 18-36 uur per week

Wie zijn wij?

Wie zijn wij De opdrachtgever is een gespecialiseerd behandelcentrum op het gebied van dermatologie, spataderen en medisch-cosmetische zorg. Zij staan voor hoge kwaliteit zorg op een prettige manier. Persoonlijk, duidelijk en goed geregeld. Wij bieden zowel verzekerde als onverzekerde zorg en hebben vestigingen door het gehele land. De opdrachtgever vindt het belangrijk een stimulerende werkgever te zijn en de medewerkers in staat te stellen om hoogwaardige patiëntenzorg te leveren op een prettige manier. Je werkt voor de kliniek op onze vestiging in Utrecht. Deze locatie is jouw voornaamste werklocatie. Hier werk je samen in een multidisciplinair team dat bestaat uit dermatologen, KNO artsen (met aantekening aangezichtschirurgie), plastisch chirurgen, vaatchirurg(en), flebologen, huidtherapeut(en) en medische ondersteuning.

Wat ga je doen?

Als doktersassistent zorg je voor de voorbereiding en ondersteuning van de spreekuren. Daarnaast assisteer je de arts bij verrichtingen en zorg je er op een persoonlijke en patiëntgerichte manier voor dat optimale medische zorg geboden wordt. Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor patiënten en huisartsen en dit doe je op een professionele en klantgerichte manier. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het leveren van optimale patiëntenzorg en het efficiënt organiseren van de werkzaamheden op onze vestiging in Utrecht.


Solliciteer direct!

Wil je solliciteren op deze vacature? Schrijf je hier dan gratis in en reageer direct!

Schrijf je vrijblijvend in